MAFS: Jerney vertelt haar kinderen en ouders dat ze gaat trouwen

MAFS: Jerney vertelt haar kinderen en ouders dat ze gaat trouwen

Woensdag 24 januari om 08:48

Jerney gaat trouwen in het nieuwe seizoen van Married At First Sight en dat is natuurlijk super voor haar maar... hoe vertel je dat aan je ouders en aan je kinderen? En hoe reageren die?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

MAFS: <em>Jerney</em> vertelt haar kinderen en ouders dat ze gaat trouwen Jerney gaat trouwen in het nieuwe seizoen van Married At First Sight en dat is natuurlijk super voor haar maar... hoe vertel je dat aan je ouders en aan je kinderen? En hoe reageren die? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Malou ontevreden met ijskoude huwelijksreis naar Lapland Bekijk deze video » Gerard Joling: 'Zo gaat het met de gordelroos nu' (Shownieuws) Bekijk deze video » Married at First Sight: Kim en David zien elkaar voor het eerst, bij het altaar Bekijk deze video »
TV :
MAFS: Jerney vertelt haar kinderen en ouders dat ze gaat trouwen

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's