Eerste beelden nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge: 'Gejank omdat iets zwaar is'

Eerste beelden nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge: 'Gejank omdat iets zwaar is'

Eerste beelden nieuw seizoen <em>Kamp Van Koningsbrugge</em>: 'Gejank omdat iets zwaar is' Aanstaande maandag gaat een nieuwe reeks van Kamp Van Koningsbrugge van start. Gewone burgers durven het aan om de Special Forces training te volgen, en de eerste beelden zijn weer intens. Fysiek en mentaal loodzwaarIn een voorproefje is te zien dat de kandidaten van het programma weer behoorlijk wat voor hun kiezen krijgen. Niet alleen fysiek worden zij enorm uitgedaagd en is er een bloedneus te zien, ook mentaal is het loodzwaar. “Denk je dat dit is wat wij bedoelen? Gejank omdat iets zwaar is? Zou dat zijn wat wij bedoelen met karakter?”, wordt er geroepen… Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder. Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kamp Van Koningsbrugge (@kampvankoningsbrugge) Iris Enthoven over Kamp van Koningsbrugge: 'Je wordt helemaal ontleed' (video) Bekijk deze video » Zien: Edino heeft heftige jeugd Ruinerwold kunnen accepteren door Kamp van Koningsbrugge Bekijk deze video » Kamp van Koningsbrugge seizoen 3 start 25 mei: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video »
Thursday 25 January om 12:17

Aanstaande maandag gaat een nieuwe reeks van Kamp Van Koningsbrugge van start. Gewone burgers durven het aan om de Special Forces training te volgen, en de eerste beelden zijn weer intens.

Fysiek en mentaal loodzwaar
In een voorproefje is te zien dat de kandidaten van het programma weer behoorlijk wat voor hun kiezen krijgen. Niet alleen fysiek worden zij enorm uitgedaagd en is er een bloedneus te zien, ook mentaal is het loodzwaar. “Denk je dat dit is wat wij bedoelen? Gejank omdat iets zwaar is? Zou dat zijn wat wij bedoelen met karakter?”, wordt er geroepen…

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder.

Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's