Shownieuws: ‘Minnares wil Theo Maassen’s vrouw redden uit gewelddadig huwelijk’

Shownieuws: ‘Minnares wil Theo Maassen’s vrouw redden uit gewelddadig huwelijk’

Donderdag 25 januari om 14:02

In Shownieuws gaat het uitgebreid over de beschuldigingen van huiselijk geweld aan het adres van Theo Maassen. Evert Santegoeds heeft met de Privé een verhaal gepubliceerd waarin meerdere vrouwen zeggen dat de cabaretier al jaren vreemdgaat en losse handjes heeft.

Brak Theo Maassen neus van zijn vrouw?
Volgens Santegoeds maakt de minnares van Theo zich grote zorgen om de veiligheid van de vrouw van Maassen. Ze wil haar uit dit gewelddadige huwelijk redden. De roddeljournalist zegt een boekwerk van 125.000 woorden in handen te hebben van het contact van de vrouw en minnares, onder meer over huiselijk geweld. Theo’s vrouw zou hierin zeggen dat hij haar neus heeft gebroken. Ook zouden er meerdere slachtoffers zijn, die onlangs bij elkaar zijn gekomen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: ‘Minnares wil Theo Maassen’s vrouw redden uit gewelddadig huwelijk’ In Shownieuws gaat het uitgebreid over de beschuldigingen van huiselijk geweld aan het adres van Theo Maassen. Evert Santegoeds heeft met de Privé een verhaal gepubliceerd waarin meerdere vrouwen zeggen dat de cabaretier al jaren vreemdgaat en losse handjes heeft. Brak Theo Maassen neus van zijn vrouw?Volgens Santegoeds maakt de minnares van Theo zich grote zorgen om de veiligheid van de vrouw van Maassen. Ze wil haar uit dit gewelddadige huwelijk redden. De roddeljournalist zegt een boekwerk van 125.000 woorden in handen te hebben van het contact van de vrouw en minnares, onder meer over huiselijk geweld. Theo’s vrouw zou hierin zeggen dat hij haar neus heeft gebroken. Ook zouden er meerdere slachtoffers zijn, die onlangs bij elkaar zijn gekomen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian Bekijk deze video » Beschuldiging Theo Maassen van huiselijk geweld maakt veel los op X Bekijk deze video » Johan over beschuldiging Theo Maassen van huiselijk geweld: "Die wordt helemaal kapot gemaakt" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's