Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian

Zomergasten: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian

<em>Zomergasten</em>: Theo Maassen ziet in Khadija Arib een goede stand-up comedian Bekijk in de video hierboven: wat vinden ze bij De Oranjezomer van Theo Maassen als presentator van Zomergasten? Zondag 6 augustus schuift Khadija Arib aan bij Theo Maassen in Zomergasten. En de presentator blikt alvast vooruit op het bezoek van de oud-politica. Beschuldigingen grensoverschrijdend gedragTheo vat alvast samen wie Arib is en waarom ze haar 25-jarige jubileum als Kamerlid net niet haalde. Zal ze in Zomergasten wat zeggen over de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag? Ook komt de cabaretier met een opvallende theorie. “Volgens mij zou zij een goede stand-up comedian zijn. Ze is gevat, charmant, charismatisch. Ze is voor niemand bang. En door haar specifieke achtergrond heeft ze een hele eigen kijk op Nederland.” Bekijk de video van Zomergasten hieronder. Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Theo Maassen wil het nú weten in Zomergasten van Thomas Hertog: ‘Zijn er aliens?’ Bekijk deze video » Zomergasten: Thomas Hertog werkte met beroemde wetenschapper Stephen Hawking Bekijk deze video » Zondag in Zomergasten: cinematograaf Hoyte van Hoytema over kassucces 'Oppenheimer' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 4 augustus 2023 om 14:26

Bekijk in de video hierboven: wat vinden ze bij De Oranjezomer van Theo Maassen als presentator van Zomergasten?

Zondag 6 augustus schuift Khadija Arib aan bij Theo Maassen in Zomergasten. En de presentator blikt alvast vooruit op het bezoek van de oud-politica.

Beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag
Theo vat alvast samen wie Arib is en waarom ze haar 25-jarige jubileum als Kamerlid net niet haalde. Zal ze in Zomergasten wat zeggen over de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag? Ook komt de cabaretier met een opvallende theorie. “Volgens mij zou zij een goede stand-up comedian zijn. Ze is gevat, charmant, charismatisch. Ze is voor niemand bang. En door haar specifieke achtergrond heeft ze een hele eigen kijk op Nederland.”

Bekijk de video van Zomergasten hieronder.

Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's