Joes Brauers neemt zus mee naar De Slimste Mens: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus'

Joes Brauers neemt zus mee naar De Slimste Mens: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus'

Friday 26 January om 08:59

Joes Brauers, die vrijdagavond kans maakt op de titel De Slimste Mens van Nederland, heeft een erg trouwe supporter meegenomen naar de studio van de kennisquiz. Het gaat om zijn zus Pleun, die zeven jaar geleden de redactie van het programma al vroeg of haar broer mee mocht doen. 'Ze heeft heel lang haar best gedaan om dit waar te maken en is mijn trouwste supporter, coach én criticus', aldus de acteur.

Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder

De finale van De slimste mens is vrijdag 26 januari rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Joes Brauers neemt zus mee naar <em>De Slimste Mens</em>: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus' Joes Brauers, die vrijdagavond kans maakt op de titel De Slimste Mens van Nederland, heeft een erg trouwe supporter meegenomen naar de studio van de kennisquiz. Het gaat om zijn zus Pleun, die zeven jaar geleden de redactie van het programma al vroeg of haar broer mee mocht doen. 'Ze heeft heel lang haar best gedaan om dit waar te maken en is mijn trouwste supporter, coach én criticus', aldus de acteur. Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) De finale van De slimste mens is vrijdag 26 januari rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maarten van Rossem: 'Dit programma heb ik afgeslagen' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Vandaag Inside: zo reageert Wilfred Genee op het niet winnen van de Gouden RadioRing Bekijk deze video » Wil Nederland realityserie rondom Rachel Hazes? 'Veel mensen geen fan en die kijken wellicht toch' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's