De grote finale van De slimste mens 2024 is vrijdag 26 januari te zien op NPO 1

De grote finale van De slimste mens 2024 is vrijdag 26 januari te zien op NPO 1
Welke BN’er wint de kennisquiz en volgt Tom Kleijn op?

Kijktip :

Vrijdag 26 januari kun je op NPO 1 kijken naar de finale van De slimste mens. De drie beste kandidaten van dit seizoen strijden om de titel, welke bekende Nederlander wordt dit jaar gekroond tot de allerslimste?

De slimste mens gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Jan Dirk van der Burg schuift vrijdag aan
Maandag ging de finaleweek al van start, elke dag schoof een van de slimste kandidaten van dit seizoen aan. Maandag nam Gotu Jim weer plaats tussen de kandidaten, dinsdag keerde Sheila Sitalsing terug. Woensdag schoof Marco Louwerens aan, donderdag is Joes Brauers er weer bij en ten slotte voegt vrijdag Jan Dirk van der Burg zich in de grote finale bij de overgebleven kandidaten. Vorig jaar was Tom Kleijn de winnaar van De slimste mens.

Freriks en Van Rossem stoppen
In de kennisquiz, die wordt gepresenteerd door Philip Freriks, gaat het niet alleen maar om de algemene ontwikkeling van de kandidaten. Ze moeten ook associatief denken en strategisch spelen. Maarten van Rossem zit erbij als jurylid en levert het nodige commentaar. Philip en Maarten hebben eerder al aangegeven dat zij stoppen met het programma na de winterafleveringen van 2024/2025, dan is Freriks 80 jaar. Herman van der Zandt zal de presentatie daarna op zich nemen.

De finale van De slimste mens is vrijdag 26 januari rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's