Ophef over Meer dan verwacht-fragment van vader met baby: 'Afschuwelijk, veel te wild!'

Ophef over Meer dan verwacht-fragment van vader met baby: 'Afschuwelijk, veel te wild!'

Ene Sanny Zoet uit Nootdorp zat deze week Meer dan verwacht te kijken toen ze zowat van haar stoel/bank viel. Een van de vaders van de meerlingen deed namelijk een soort van 'val-spelletje' met zijn kind, die dat zelf overigens hilarisch leek te vinden, en dat vindt de kijkster niet kunnen: 'Afschuwelijk, dit is toch veel te wild voor zo’n klein pröpke?!', schrijft ze op X.

'Valt wel mee'
Die reactie levert vervolgens het nodige commentaar op. Van 'Valt wel mee denk ik. Dat is bepaald geen baby meer. Vanaf een jaartje of 1 kan dit prima en vinden ze het geweldig.' tot 'Weet je wat zo mooi is? Je hoeft er niks van te vinden. Ik zie een hele blije baby' tot 'Kind heeft dikke pret. Shaken baby krijg je van hard heen en weer schudden, niet van dit.' Maar ook zijn er veel mensen die het met Sanny eens zijn: 'Afschuwelijk, dit kan echt niet. Rillingen over mijn lijf toen ik dit zag', schrijft Els bijvoorbeeld. En Edith: 'Je zal maar mis grijpen.'

Het betreffende fragment uit Meer dan verwacht en een greep uit de reacties op X zie je hieronder

Ophef over <em>Meer dan verwacht</em>-fragment van vader met baby: 'Afschuwelijk, veel te wild!' Ene Sanny Zoet uit Nootdorp zat deze week Meer dan verwacht te kijken toen ze zowat van haar stoel/bank viel. Een van de vaders van de meerlingen deed namelijk een soort van 'val-spelletje' met zijn kind, die dat zelf overigens hilarisch leek te vinden, en dat vindt de kijkster niet kunnen: 'Afschuwelijk, dit is toch veel te wild voor zo’n klein pröpke?!', schrijft ze op X. 'Valt wel mee'Die reactie levert vervolgens het nodige commentaar op. Van 'Valt wel mee denk ik. Dat is bepaald geen baby meer. Vanaf een jaartje of 1 kan dit prima en vinden ze het geweldig.' tot 'Weet je wat zo mooi is? Je hoeft er niks van te vinden. Ik zie een hele blije baby' tot 'Kind heeft dikke pret. Shaken baby krijg je van hard heen en weer schudden, niet van dit.' Maar ook zijn er veel mensen die het met Sanny eens zijn: 'Afschuwelijk, dit kan echt niet. Rillingen over mijn lijf toen ik dit zag', schrijft Els bijvoorbeeld. En Edith: 'Je zal maar mis grijpen.' Het betreffende fragment uit Meer dan verwacht en een greep uit de reacties op X zie je hieronder Meer dan verwacht is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meer dan verwacht terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wil Nederland realityserie rondom Rachel Hazes? 'Veel mensen geen fan en die kijken wellicht toch' Bekijk deze video » Weer nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter Gillis maakt startdatum bekend Bekijk deze video » Tatiana uit Meer dan Verwacht: 'Af en toe ook wel paniek in mijn ogen' Bekijk deze video »
TV :
Ophef over Meer dan verwacht-fragment van vader met baby: 'Afschuwelijk, veel te wild!'

Meer dan verwacht is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meer dan verwacht terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's