Tatiana uit Meer dan Verwacht: 'Af en toe ook wel paniek in mijn ogen'

Tatiana uit Meer dan Verwacht: 'Af en toe ook wel paniek in mijn ogen'

Vrijdag 26 januari om 10:24

De alleenstaande Tatiana Fokker is een van de ouders met meerlingen die gevolgd worden in de NPO1-hit Meer dan Verwacht en de kijker bewondert haar eindeloze relativeringsvermogen. Hoe blijft ze zo relaxed? 'Ik moet er wel om lachen. Ik zie dan toch mezelf een beetje terug, dat ik denk.. je krijgt het gewoon keer drie terug.' Toch is het niet altijd even makkelijk: 'Ze zijn inmiddels twee en ik denk dat je nu af en toe wel de paniek in mijn ogen ziet.'

Bekijk het hele gesprek met Tatiana hieronder, in het fragment van RENZE

Tatiana uit <em>Meer dan Verwacht</em>: 'Af en toe ook wel paniek in mijn ogen' De alleenstaande Tatiana Fokker is een van de ouders met meerlingen die gevolgd worden in de NPO1-hit Meer dan Verwacht en de kijker bewondert haar eindeloze relativeringsvermogen. Hoe blijft ze zo relaxed? 'Ik moet er wel om lachen. Ik zie dan toch mezelf een beetje terug, dat ik denk.. je krijgt het gewoon keer drie terug.' Toch is het niet altijd even makkelijk: 'Ze zijn inmiddels twee en ik denk dat je nu af en toe wel de paniek in mijn ogen ziet.' Bekijk het hele gesprek met Tatiana hieronder, in het fragment van RENZE Meer dan verwacht is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meer dan verwacht terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Weer nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter Gillis maakt startdatum bekend Bekijk deze video » Joes Brauers neemt zus mee naar De Slimste Mens: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus' Bekijk deze video » Ophef over Meer dan verwacht-fragment van vader met baby: 'Afschuwelijk, veel te wild!' Bekijk deze video »
TV :
Tatiana uit Meer dan Verwacht: 'Af en toe ook wel paniek in mijn ogen'

Meer dan verwacht is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Meer dan verwacht terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's