Is er een realityserie over Rachel Hazes in de maak? "Een Ik Vertrek-avontuur"

Is er een realityserie over Rachel Hazes in de maak? "Een Ik Vertrek-avontuur"

Is er een realityserie over <em>Rachel Hazes</em> in de maak? &quot;Een Ik Vertrek-avontuur&quot; Rachel Hazes is filmend gespot in het lekkere warme Spanje. Hazes is daar een nieuw leven begonnen en heeft een horecazaak geopend. Onlangs hadden oplettende toeristen gezien dat Rachel Hazes aan het filmen was voor een realityshow. De serie is waarschijnlijk geïnspireerd door Ik Vertrek en zou Hazes gaan volgen terwijl ze haar nieuwe zaak opbouwt. De vraag is nu, zal haar familiedrama er ook in voor komen? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rechtszaak Roxeanne en Rachel Hazes: een overzicht (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Rachel Hazes zoekt personeel voor haar brasserie in Torremolinos Bekijk deze video » Zien: broer André Hazes opnieuw keihard richting Rachel Hazes: 'heeft André helemaal ingepakt' Bekijk deze video » Shownieuws: Rachel Hazes ook in de clinch met volkszanger Mick Harren? (video) Bekijk deze video » Shownieuws: wordt Rachel Hazes een realityster? Bekijk deze video » Wil Nederland realityserie rondom Rachel Hazes? 'Veel mensen geen fan en die kijken wellicht toch' Bekijk deze video »
TV :
Is er een realityserie over Rachel Hazes in de maak? "Een Ik Vertrek-avontuur"
Saturday 27 January om 20:35

Rachel Hazes is filmend gespot in het lekkere warme Spanje. Hazes is daar een nieuw leven begonnen en heeft een horecazaak geopend. Onlangs hadden oplettende toeristen gezien dat Rachel Hazes aan het filmen was voor een realityshow. De serie is waarschijnlijk geïnspireerd door Ik Vertrek en zou Hazes gaan volgen terwijl ze haar nieuwe zaak opbouwt. De vraag is nu, zal haar familiedrama er ook in voor komen?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's