ZIEN: Rachel Hazes zoekt personeel voor haar brasserie in Torremolinos

ZIEN: Rachel Hazes zoekt personeel voor haar brasserie in Torremolinos

Rachel Hazes is actief op zoek naar nieuw personeel voor haar Hazes-brasserie in het Spaanse Torremolinos. Op dit moment heeft ze meerdere openstaande vacatures voor de horecagelegenheid.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Rachel Hazes</em> zoekt personeel voor haar <em>brasserie</em> in <em>Torremolinos</em> Rachel Hazes is actief op zoek naar nieuw personeel voor haar Hazes-brasserie in het Spaanse Torremolinos. Op dit moment heeft ze meerdere openstaande vacatures voor de horecagelegenheid. Tekst gaat verder onder de video. Brasserie TorremolinosHet is de vraag of het bestaande personeel van de brasserie vertrekt nu ze op de hoogte zijn dat Rachel binnenkort de leiding heeft, of dat de Mijdrechtse juist grootschalige plannen heeft voor de zaak, waardoor extra personeel essentieel is. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Moeder en dochter zijn nog niet van elkaar af, Rachel Hazes wint rechtszaak! Bekijk deze video » Zien: Rob Goossens gaat door het stof na delen onjuiste feiten Rachel Hazes Bekijk deze video » Gaat Rachel Hazes zelf biertjes tappen in kroeg Torremolinos? (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Brasserie Torremolinos
Het is de vraag of het bestaande personeel van de brasserie vertrekt nu ze op de hoogte zijn dat Rachel binnenkort de leiding heeft, of dat de Mijdrechtse juist grootschalige plannen heeft voor de zaak, waardoor extra personeel essentieel is.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV