André van Duin strijkt alvast de schorten: "Bakkers klaar, bakken maar", vanavond begint HHB

André van Duin strijkt alvast de schorten: "Bakkers klaar, bakken maar", vanavond begint HHB

Sunday 28 January om 19:28

Vanavond gaat het elfde seizoen van Heel Holland Bakt van start. In RTL Boulevard zien we beelden van Janny, Robèrt, André en de tien deelnemers die gaan strijden om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland'. André helpt een handje bij de voorbereidingen en strijkt alvast de schorten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>André van Duin</em> strijkt alvast de schorten: &quot;Bakkers klaar, bakken maar&quot;, vanavond begint <em>HHB</em> Vanavond gaat het elfde seizoen van Heel Holland Bakt van start. In RTL Boulevard zien we beelden van Janny, Robèrt, André en de tien deelnemers die gaan strijden om de titel 'Beste Thuisbakker van Nederland'. André helpt een handje bij de voorbereidingen en strijkt alvast de schorten. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André van Duin plaagt Robèrt in Heel Holland Bakt: "Je bent er zelf één" (video) Bekijk deze video » Dit zijn de kandidaten van nieuw seizoen Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Irene Moors maakt een Bossche Bol in Doorbakken: "Wat een lelijk drolletje" Bekijk deze video »
TV :
André van Duin strijkt alvast de schorten: "Bakkers klaar, bakken maar", vanavond begint HHB

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's