Irene Moors maakt een Bossche Bol in Doorbakken: "Wat een lelijk drolletje"

Irene Moors maakt een Bossche Bol in Doorbakken: "Wat een lelijk drolletje"

Irene Moors maakt een Bossche Bol in <em>Doorbakken</em>: &quot;Wat een lelijk drolletje&quot; Irene Moors en Rick Paul van Mulligen gaan de strijd met elkaar én de gevreesde baktentstress aan in Doorbakken. Ze proberen mooie en lekkere Bossche Bollen te maken, maar dat is nog knap lastig: "Wat een lelijk drolletje", zegt Irene lachend. Bekijk fragmenten van Doorbakken aflevering 1 hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Kijk Doorbakken op NPO Start. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Bekijk ook André van Duin plaagt Robèrt in Heel Holland Bakt: "Je bent er zelf één" (video) Bekijk deze video » Dit zijn de kandidaten van nieuw seizoen Heel Holland Bakt Bekijk deze video »
Zondag 28 januari om 13:28

Irene Moors en Rick Paul van Mulligen gaan de strijd met elkaar én de gevreesde baktentstress aan in Doorbakken. Ze proberen mooie en lekkere Bossche Bollen te maken, maar dat is nog knap lastig: "Wat een lelijk drolletje", zegt Irene lachend. Bekijk fragmenten van Doorbakken aflevering 1 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Kijk Doorbakken op NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's