Deelnemers No Way Back moeten ijskoude nacht in bootje doorbrengen

Deelnemers No Way Back moeten ijskoude nacht in bootje doorbrengen

In No Way Back staat de groep een helse beproeving te wachten. In het donker moet enkele kilometers gepeddeld worden naar een vlot. Op dat vlot is plek voor slechts twee mensen dus de rest van de groep zal de ijskoude nacht moeten doorbrengen in hun bootje...

Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder.

Deelnemers <em>No Way Back</em> moeten ijskoude nacht in bootje doorbrengen In No Way Back staat de groep een helse beproeving te wachten. In het donker moet enkele kilometers gepeddeld worden naar een vlot. Op dat vlot is plek voor slechts twee mensen dus de rest van de groep zal de ijskoude nacht moeten doorbrengen in hun bootje... Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder. No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in No Way Back: Zwemmen in ijskoudwater Bekijk deze video » ZIEN: Grofgebekte Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek (No Way Back) Bekijk deze video » Drama in No Way Back: twee deelnemers (moeten) stoppen met het avontuur Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's