Vandaag Inside: 'Johan Derksen wil deze driftkikker terug in de politiek'

Vandaag Inside: 'Johan Derksen wil deze driftkikker terug in de politiek'

Woensdag 31 januari om 08:47

Bij Vandaag Inside ging het dinsdagavond over het gebrek aan aansprekende mensen in een mogelijk nieuw kabinet, over premierskandidaten en over Dennis Wiersma, de VVD-minister die regelmatig ontplofte en vervolgens tierde tegen zijn werknemers. Toch vond Johan Derksen het wel een kundige man, die groot onrecht is aangedaan. Wilfred Genee: 'Jij wil die driftkikker terug heb ik begrepen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Johan Derksen</em> wil deze driftkikker terug in de politiek' Bij Vandaag Inside ging het dinsdagavond over het gebrek aan aansprekende mensen in een mogelijk nieuw kabinet, over premierskandidaten en over Dennis Wiersma, de VVD-minister die regelmatig ontplofte en vervolgens tierde tegen zijn werknemers. Toch vond Johan Derksen het wel een kundige man, die groot onrecht is aangedaan. Wilfred Genee: 'Jij wil die driftkikker terug heb ik begrepen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's