RTL Nieuws: 'Ongewoon hoge strafeis voor moordverdachten Peter R. de Vries' (video)

RTL Nieuws: 'Ongewoon hoge strafeis voor moordverdachten Peter R. de Vries' (video)

Woensdag 31 januari om 17:54

<em>RTL Nieuws</em>: 'Ongewoon hoge strafeis voor moordverdachten Peter R. de Vries' (video) Verslaggever Eelco Hiltermann van RTL Nieuws legde uit waarom de eis van levenslang in het proces tegen de moordverdachten van Peter R. de Vries ongewoon is. Tegen de drie hoofdverdachten werd levenslang geëist, tegen andere verdachten tot 21 jaar cel. 'Het komt niet vaak voor dat er levenslang wordt geëist voor een enkelvoudige moord, maar volgens het OM is hier sprake van een terroristische daad.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Job Knoester ziek van nieuws over Khalid Kasem: 'Hartstikke fout' (video) Bekijk deze video » Indrukwekkend! Royce, Kelly en moeder richten zich tot alle verdachten in moordzaak Peter R. de Vries Bekijk deze video » Shownieuws: rechter verbiedt AD-publicaties over opnames Peter R. de Vries (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: 'Ongewoon hoge strafeis voor moordverdachten Peter R. de Vries' (video)

Verslaggever Eelco Hiltermann van RTL Nieuws legde uit waarom de eis van levenslang in het proces tegen de moordverdachten van Peter R. de Vries ongewoon is. Tegen de drie hoofdverdachten werd levenslang geëist, tegen andere verdachten tot 21 jaar cel. 'Het komt niet vaak voor dat er levenslang wordt geëist voor een enkelvoudige moord, maar volgens het OM is hier sprake van een terroristische daad.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's