Mr. Frank Visser doet uitspraak: bewuste aanrijding en bedreiging om parkeerplaats

Mr. Frank Visser doet uitspraak: bewuste aanrijding en bedreiging om parkeerplaats

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: bewuste aanrijding en bedreiging om parkeerplaats In Mr. Frank Visser doet uitspraak gaat het er weer heftig aan toe. Twee buurvrouwen zijn woest op elkaar vanwege een parkeerplaats. De een beschuldigt de ander van het opzettelijk bijna aanrijden. Er wordt gescholden en er worden middelvingers opgestoken. Een van de buurvrouwen bekent dat ze een heftige bedreiging heeft geuit. “Ik heb in elk geval geroepen dat als ze nog één keer haar middelvinger naar mij opsteekt, dat ik allebei haar poten breek.” Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Hondenbezitter door het lint bij Mr. Frank Visser: Viktor Brand grijpt in (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Francis is klaar met haar lallende buurman Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor Brand onderzoekt geluidsoverlast bij hangplek vol bier! Bekijk deze video »
Thursday 1 February om 14:44

In Mr. Frank Visser doet uitspraak gaat het er weer heftig aan toe. Twee buurvrouwen zijn woest op elkaar vanwege een parkeerplaats. De een beschuldigt de ander van het opzettelijk bijna aanrijden. Er wordt gescholden en er worden middelvingers opgestoken. Een van de buurvrouwen bekent dat ze een heftige bedreiging heeft geuit. “Ik heb in elk geval geroepen dat als ze nog één keer haar middelvinger naar mij opsteekt, dat ik allebei haar poten breek.”

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's