Mr. Frank Visser doet uitspraak: Francis is klaar met haar lallende buurman

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Francis is klaar met haar lallende buurman

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Francis is klaar met haar lallende buurman Donderdag wordt er weer een pareltje van een burenruzie in beeld gebracht in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Deze keer heeft Francis het aan de stok met haar lallende buurman. 'Schreeuwen en drinken'De alleenstaande moeder Francis wordt helemaal gek van haar onderbuurman Dirk. Hij zou namelijk zijn werkloods gebruiken als hangplek voor zijn vrienden. Volgens haar zit hij daar voornamelijk te ‘te lallen, te schreeuwen en te drinken’ en haar zoontje kan er niet van slapen. Volgens Dirk is dit allemaal onzin en moet ze niet zo zeuren. Mr. Visser en Viktor Brand gaan naar Beverwijk om hopelijk een oplossing te vinden. Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) 'Heg-oorlog' bij Mr. Frank Visser: 'Het is krankzinnig!' Bekijk deze video » Hondenbezitter door het lint bij Mr. Frank Visser: Viktor Brand grijpt in (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige bonje om geblaf, ‘honden worden mishandeld!’ Bekijk deze video »
Donderdag 25 januari om 15:54

Donderdag wordt er weer een pareltje van een burenruzie in beeld gebracht in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Deze keer heeft Francis het aan de stok met haar lallende buurman.

'Schreeuwen en drinken'
De alleenstaande moeder Francis wordt helemaal gek van haar onderbuurman Dirk. Hij zou namelijk zijn werkloods gebruiken als hangplek voor zijn vrienden. Volgens haar zit hij daar voornamelijk te ‘te lallen, te schreeuwen en te drinken’ en haar zoontje kan er niet van slapen. Volgens Dirk is dit allemaal onzin en moet ze niet zo zeuren. Mr. Visser en Viktor Brand gaan naar Beverwijk om hopelijk een oplossing te vinden.

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's