No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag staat er een nieuwe aflevering klaar van No Way Back. Zestien avonturiers trekken door de wildernis van Noorwegen, onder leiding van ex-commando Ray Klaassens. Alle fragmenten uit deze uitzending No Way Back gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd Bekijk deze video » Groep erg vermoeidNa dagenlang afzien, begint kamp drie in zicht te komen, zo is te zien in deze aflevering. Maar door weinig slaap en weinig eten is de groep erg vermoeid. De zware beklimming, de indian bridge en het oversteken van het koude water hakt er bij sommige avonturiers hard in. Regen legt kampen platAchterblijven op een kamp klinkt ineens als een serieuze optie, maar dan moet je dat kamp wel halen. De regen legt de kampen plat, maar zorgt tegelijkertijd ook voor perspectief bij de kampbewoners.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 4 February om 21:29

Zondag staat er een nieuwe aflevering klaar van No Way Back. Zestien avonturiers trekken door de wildernis van Noorwegen, onder leiding van ex-commando Ray Klaassens.

Groep erg vermoeid
Na dagenlang afzien, begint kamp drie in zicht te komen, zo is te zien in deze aflevering. Maar door weinig slaap en weinig eten is de groep erg vermoeid. De zware beklimming, de indian bridge en het oversteken van het koude water hakt er bij sommige avonturiers hard in.

Regen legt kampen plat
Achterblijven op een kamp klinkt ineens als een serieuze optie, maar dan moet je dat kamp wel halen. De regen legt de kampen plat, maar zorgt tegelijkertijd ook voor perspectief bij de kampbewoners.

Bekijk hier alle video's en artikelen van No Way Back

Actuele video's

Meer actuele video's