No Way Back gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd

No Way Back gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd

In No Way Back ligt er weer een moeilijke en zware proef voor de groep in het verschiet. Meerdere obstakels moeten worden overwonnen zoals een indianenbrug. Deze oversteek op hoogte blijkt niet voor iedereen weggelegd...

Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder.

<em>No Way Back</em> gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd In No Way Back ligt er weer een moeilijke en zware proef voor de groep in het verschiet. Meerdere obstakels moeten worden overwonnen zoals een indianenbrug. Deze oversteek op hoogte blijkt niet voor iedereen weggelegd... Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder. No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Grofgebekte Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek (No Way Back) Bekijk deze video » Drama in No Way Back: twee deelnemers (moeten) stoppen met het avontuur Bekijk deze video » Deelnemers No Way Back moeten ijskoude nacht in bootje doorbrengen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's