Johan Derksen pakt Extinction Rebellion keihard aan: 'Volle straal erop, spuit ze van de A12 af'

Johan Derksen pakt Extinction Rebellion keihard aan: 'Volle straal erop, spuit ze van de A12 af'

Dinsdag 6 februari om 09:16

Johan Derksen is wel klaar met de klimaatactivisten van Extinction Rebellion die snelwegen blokkeren en pleit voor hardere maatregelen om ze een lesje te leren: 'Het wordt eens tijd dat we ze niet meer met een sproeier nat maken maar met de volle straal. Spuit ze van die A12 af.' Die opmerking levert hem direct applaus vanuit de studio op.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen pakt <em>Extinction Rebellion</em> keihard aan: 'Volle straal erop, spuit ze van de <em>A12</em> af' Johan Derksen is wel klaar met de klimaatactivisten van Extinction Rebellion die snelwegen blokkeren en pleit voor hardere maatregelen om ze een lesje te leren: 'Het wordt eens tijd dat we ze niet meer met een sproeier nat maken maar met de volle straal. Spuit ze van die A12 af.' Die opmerking levert hem direct applaus vanuit de studio op. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Richard de Mos: 'Boeren moeten oppassen dat ze geen Extinction Rebellion worden' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's