Disney breekt het internet met verrassende Moana 2 aankondiging, bekijk de teaser hier!

Disney breekt het internet met verrassende Moana 2 aankondiging, bekijk de teaser hier!

Bekijk de trailer van Inside Out 2, zomer 2024 in de bioscoop

Maak je klaar voor een terugkeer naar de prachtige oceanen van Motunui! Disney verraste het internet woensdagavond met de aankondiging van Moana 2. Het vervolg op de geliefde animatiefilm uit 2016 lag niet in de lijn van verwachtingen omdat de Amerikaanse animatiestudio een live action versie, gebaseerd op de originele animatiefilm, had aangekondigd.

Plot
Moana 2 neemt het publiek mee op een uitgebreide nieuwe reis met Moana, Maui en een gloednieuwe bemanning van onwaarschijnlijke zeevarenden. Nadat Moana een onverwacht telefoontje heeft gekregen van haar voorouders, moet ze naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren reizen voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Liveaction
Disney deelde woensdagavond de eerste foto van de nieuwe animatiefilm op Instagram. De studio heeft nog niet bevestigd of de live action film, die gepland stond voor 2025, nog doorgaat.

Disney's Moana 2 is vanaf 27 november 2024 te zien in de bioscoop. Bekijk de eerste teaser hieronder.

<em>Disney</em> breekt het internet met verrassende <em>Moana 2</em> aankondiging, bekijk de teaser hier! Bekijk de trailer van Inside Out 2, zomer 2024 in de bioscoop Maak je klaar voor een terugkeer naar de prachtige oceanen van Motunui! Disney verraste het internet woensdagavond met de aankondiging van Moana 2. Het vervolg op de geliefde animatiefilm uit 2016 lag niet in de lijn van verwachtingen omdat de Amerikaanse animatiestudio een live action versie, gebaseerd op de originele animatiefilm, had aangekondigd. PlotMoana 2 neemt het publiek mee op een uitgebreide nieuwe reis met Moana, Maui en een gloednieuwe bemanning van onwaarschijnlijke zeevarenden. Nadat Moana een onverwacht telefoontje heeft gekregen van haar voorouders, moet ze naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren reizen voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt. LiveactionDisney deelde woensdagavond de eerste foto van de nieuwe animatiefilm op Instagram. De studio heeft nog niet bevestigd of de live action film, die gepland stond voor 2025, nog doorgaat. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Disney (@disney) Disney's Moana 2 is vanaf 27 november 2024 te zien in de bioscoop. Bekijk de eerste teaser hieronder. Bekijk ook magisch: Ariana DeBose zingt "This Wish" in Disneyland Parijs Bekijk deze video » WandaVision spinoff: bekijk de eerste beelden van Agatha-Darkhold Diaries Bekijk deze video » Mickey? Disney verliest copyright Mickey Mouse, bekijk hier het gevolg! Bekijk deze video » Spectaculaire samurai-serie Shôgun binnenkort op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Disney breekt het internet met verrassende Moana 2 aankondiging, bekijk de teaser hier!

Actuele video's

Meer actuele video's