Live stream wereldbeker shorttrack in Dresden (zondag 11 februari)

Live stream wereldbeker shorttrack in Dresden (zondag 11 februari)

Kijk op zaterdag 10 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Dresden via de livestream hieronder.

Klik op de play knop hierboven om naar de livestream te gaan

Het is een mooi weekend voor Suzanne Schulting: zij is klaar om haar rentree te maken, op tijd voor het WK dat binnenkort wordt verreden. Het Duitse Dresden is het podium waarop die rentree gaat plaatsvinden.

De vijfde wereldbeker shorttrack in het Duitse Dresden is van vrijdag 9 februari tot en met zondag 11 februari te zien via onder andere NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Live stream <em>wereldbeker</em> shorttrack in Dresden (zondag 11 februari) Kijk op zaterdag 10 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de wereldbeker shorttrack in Dresden via de livestream hieronder. Klik op de play knop hierboven om naar de livestream te gaan Het is een mooi weekend voor Suzanne Schulting: zij is klaar om haar rentree te maken, op tijd voor het WK dat binnenkort wordt verreden. Het Duitse Dresden is het podium waarop die rentree gaat plaatsvinden. De vijfde wereldbeker shorttrack in het Duitse Dresden is van vrijdag 9 februari tot en met zondag 11 februari te zien via onder andere NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker shorttrack in Dresden (zondag 11 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV