Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video)

Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video)

Maandag 29 januari om 09:37

Aan de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Salt Lake City is voor Kjeld Nuis een dramatisch einde gekomen. Na de finish van zijn tweede 1000 meter kwam hij hard ten val op het ijs toen jij op een blokje stapte.

Lees verder onder de video.

Harde val <em>Kjeld Nuis</em> na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video) Aan de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Salt Lake City is voor Kjeld Nuis een dramatisch einde gekomen. Na de finish van zijn tweede 1000 meter kwam hij hard ten val op het ijs toen jij op een blokje stapte. Lees verder onder de video. Last van nekHulpverleners snelden het ijs op om Nuis te helpen, die op het ijs bleef liggen. Zijn nek is gestabiliseerd en hij werd op een brancard gelegd. De NOS meldt dat ‘alles oké’ lijkt met de schaatser, maar dat hij toch voor de zekerheid naar het ziekenhuis is gebracht. Nuis had last van zijn nek en duizeligheid. Ondanks zijn val werd Nuis vierde. Donderdag 15 februari start het WK Afstanden. Bekijk de beelden van de val van schaatser Kjeld Nuis hierboven. Verrassend: Marijke Groenewoud wint 3.000 meter, Schouten zilver (EK afstanden) Bekijk deze video » Eerste schaatsers op het ijs, bekijk de leuke beelden Bekijk deze video » Zien: Douwe Bob gaat helemaal bloot het ijskoude water in, ‘wéér niet schaatsen’ Bekijk deze video »
Sport :
Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video)

Last van nek
Hulpverleners snelden het ijs op om Nuis te helpen, die op het ijs bleef liggen. Zijn nek is gestabiliseerd en hij werd op een brancard gelegd. De NOS meldt dat ‘alles oké’ lijkt met de schaatser, maar dat hij toch voor de zekerheid naar het ziekenhuis is gebracht. Nuis had last van zijn nek en duizeligheid. Ondanks zijn val werd Nuis vierde. Donderdag 15 februari start het WK Afstanden.

Bekijk de beelden van de val van schaatser Kjeld Nuis hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's