We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) start dinsdag: bekijk eerste beelden

We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) start dinsdag: bekijk eerste beelden

Voor Powned maakt Valerio Zeno een nieuw programma dat dinsdag van start gaat: We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno). De titel verraadt het al, het gaat over rampscenario’s die ervoor kunnen zorgen dat het einde nabij is.

Lees verder onder de video.

<em>We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno)</em> start dinsdag: bekijk eerste beelden Voor Powned maakt Valerio Zeno een nieuw programma dat dinsdag van start gaat: We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno). De titel verraadt het al, het gaat over rampscenario’s die ervoor kunnen zorgen dat het einde nabij is. Lees verder onder de video. Klimaatverandering of ApocalypsIn een tijd vol onheilspellende berichten ontdekt de kijker elke aflevering iets nieuws waarover wij ons met z’n allen op termijn nou écht druk om zouden moeten maken. Kan de klimaatverandering ervoor zorgen dat we uitsterven? Kan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne enorm uit de hand lopen? Is de Apocalyps dichterbij dan we denken? Bekijk de eerste beelden van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) hierboven. We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) is vanaf dinsdag 13 februari elke week om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) terugkijken via Gids.tv. Echte meisjes in de jungle-reünie: toch verzoening Louisa en Esmee na vechtpartij? Bekijk deze video » Zie: Valerio Zeno hint op nieuw seizoen Echte Meisjes: 'Met de oude garde' Bekijk deze video »
TV :
We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) start dinsdag: bekijk eerste beelden

Klimaatverandering of Apocalyps
In een tijd vol onheilspellende berichten ontdekt de kijker elke aflevering iets nieuws waarover wij ons met z’n allen op termijn nou écht druk om zouden moeten maken. Kan de klimaatverandering ervoor zorgen dat we uitsterven? Kan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne enorm uit de hand lopen? Is de Apocalyps dichterbij dan we denken?

Bekijk de eerste beelden van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) hierboven.

We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) is vanaf dinsdag 13 februari elke week om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We gaan er allemaal aan (zelfs Valerio Zeno) terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's