Vandaag Inside: 'Paarden en en giraffen mogen niet meer op draaimolens'

Vandaag Inside: 'Paarden en en giraffen mogen niet meer op draaimolens'

Vrijdag 9 februari om 08:48

De 'woke-politie' heeft een nieuw stokpaardje gevonden en deze keer gaat het letterlijk om een paard: dierenrechtenorganisatie PETA vindt dat er géén (houten) paarden meer op draaimolens mogen voorkomen. Johan Derksen vindt het eigenlijk te dom om het erover te hebben: 'Het wordt nu zo gek. Moeten we dat hier bespreken?' Voor de volledigheid: giraffen 'mogen straks ook niet meer'.

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Paarden</em> en en giraffen mogen niet meer op draaimolens' De 'woke-politie' heeft een nieuw stokpaardje gevonden en deze keer gaat het letterlijk om een paard: dierenrechtenorganisatie PETA vindt dat er géén (houten) paarden meer op draaimolens mogen voorkomen. Johan Derksen vindt het eigenlijk te dom om het erover te hebben: 'Het wordt nu zo gek. Moeten we dat hier bespreken?' Voor de volledigheid: giraffen 'mogen straks ook niet meer'. Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's