Een huis vol emigreert: familie Jelies heeft het zwaar na eten pittige peper

Een huis vol emigreert: familie Jelies heeft het zwaar na eten pittige peper

<em>Een huis vol emigreert</em>: familie Jelies heeft het zwaar na eten pittige peper In Een huis vol emigreert durft een aantal leden van de familie Jelies het aan om hete peper te eten. Het blijkt een behoorlijk pittig exemplaar te zijn en vader heeft het zwaar, een van de dochters laat weten dit nooit meer te doen… Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder. Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Familie Blom in Een huis vol gaat op reis en krijgt veel kritiek op X Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Een huis vol emigreert, vanaf 2 februari op NPO Start Bekijk deze video » 'De Kraantjes' uit Een huis vol emigreert missen in Nederland gebleven zoons enorm (RTL Boulevard) Bekijk deze video »

In Een huis vol emigreert durft een aantal leden van de familie Jelies het aan om hete peper te eten. Het blijkt een behoorlijk pittig exemplaar te zijn en vader heeft het zwaar, een van de dochters laat weten dit nooit meer te doen…

Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder.

Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's