Eerste Stop Motion animatiefilm van Pixar is een feit! Bekijk hier de eerste beelden van SELF

Eerste Stop Motion animatiefilm van Pixar is een feit! Bekijk hier de eerste beelden van SELF

De 3D animatiestudio Pixar gooit het even over een andere boeg. De studio bekend van het “uitvinden” van de moderne CGI (Computer-generated imagery) animatietechnieken heeft voor het eerst een Stop Motion animatiefilm gemaakt. In de short 'Self' wordt er gebruik gemaakt van een stop motion karakter, het hoofdpersonage. De overige karakters zijn wel computeranimaties. Het stop motion element speelt mee in het verhaal.

Bekijk hieronder de eerste beelden van 'Self'.

Plot
Een houten pop die er wanhopig bij wil horen, doet een rampzalige wens bij een ster, wat leidt tot een reis van zelfontdekking. Haar verlangen om bij haar leeftijdsgenoten te horen, brengt haar op een schadelijk pad, waardoor haar kijk op wie ze is en waar ze thuishoort op de proef wordt gesteld.

'Self' is onderdeel van Sparkshorts en is direct te bekijken op Disney+. Bekijk hieronder de making of.

Eerste Stop Motion animatiefilm van <em>Pixar</em> is een feit! Bekijk hier de eerste beelden van <em>SELF</em> De 3D animatiestudio Pixar gooit het even over een andere boeg. De studio bekend van het “uitvinden” van de moderne CGI (Computer-generated imagery) animatietechnieken heeft voor het eerst een Stop Motion animatiefilm gemaakt. In de short 'Self' wordt er gebruik gemaakt van een stop motion karakter, het hoofdpersonage. De overige karakters zijn wel computeranimaties. Het stop motion element speelt mee in het verhaal. Bekijk hieronder de eerste beelden van 'Self'. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Pixar (@pixar) PlotEen houten pop die er wanhopig bij wil horen, doet een rampzalige wens bij een ster, wat leidt tot een reis van zelfontdekking. Haar verlangen om bij haar leeftijdsgenoten te horen, brengt haar op een schadelijk pad, waardoor haar kijk op wie ze is en waar ze thuishoort op de proef wordt gesteld. 'Self' is onderdeel van Sparkshorts en is direct te bekijken op Disney+. Bekijk hieronder de making of. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Disney Pixar's Elio, vanaf februari 2024 in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » Disney100: de meest magische expositie in Europa, Disney100 The Exhibition nu open in London! Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween films om direct te streamen! Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Inside Out 2, zomer 2024 in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Eerste Stop Motion animatiefilm van Pixar is een feit! Bekijk hier de eerste beelden van SELF

Actuele video's

Meer actuele video's