Dramatische Weet Ik Veel-finale met acteur Kees Boot: "Sorry"

Dramatische Weet Ik Veel-finale met acteur Kees Boot: "Sorry"

Dramatische <em>Weet Ik Veel</em>-finale met acteur <em>Kees Boot</em>: &quot;Sorry&quot; Kees Boot moet heel wat moeilijke vragen beantwoorden tijdens het finalespel, maar slaat met zijn antwoorden behoorlijk de plank mis. "Het zijn ook hele lastige vragen", geeft Beau van Erven Dorens toe. "Jij gaat het beter doen" zegt Kees tegen de student. Maar ook de student schopt het niet ver. Samen verdienen ze 2000 euro. Bekijk het Weet Ik Veel-fragment hierboven terug. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen Bekijk deze video » Harry Piekema gaat als speer in finale Weet Ik Veel en wint super bedrag voor st. Reddingshonden Bekijk deze video »
TV :
Dramatische Weet Ik Veel-finale met acteur Kees Boot: "Sorry"
Zondag 11 februari om 11:45

Kees Boot moet heel wat moeilijke vragen beantwoorden tijdens het finalespel, maar slaat met zijn antwoorden behoorlijk de plank mis. "Het zijn ook hele lastige vragen", geeft Beau van Erven Dorens toe. "Jij gaat het beter doen" zegt Kees tegen de student. Maar ook de student schopt het niet ver. Samen verdienen ze 2000 euro.

Bekijk het Weet Ik Veel-fragment hierboven terug.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's