Patty Brard mega trots op eigen serie: "Een serie terwijl ik nog leef"

Patty Brard mega trots op eigen serie: "Een serie terwijl ik nog leef"

<em>Patty Brard</em> mega trots op eigen serie: &quot;Een serie terwijl ik nog leef&quot; In de serie PATTY worden we meegenomen in het turbulente leven van de showbizzdiva Patty Brard. Actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty in verschillende fases van haar leven. En zij lijken in de serie als twee druppels water op de échte Patty. SpannendPatty vindt het erg spannend dat haar leven wordt nagespeeld. "Van wie is er in Nederland nou een serie gemaakt terwijl ze nog leeft", zegt ze enorm trots tegen RTL Boulevard. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder. PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Bekijk de teaser hieronder. Bekijk ook Bekijk de eerste teaser van PATTY, vanaf 18 februari op Videoland Bekijk deze video » Serie PATTY vanaf 18 februari te zien bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

In de serie PATTY worden we meegenomen in het turbulente leven van de showbizzdiva Patty Brard. Actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven kruipen in de huid van Patty in verschillende fases van haar leven. En zij lijken in de serie als twee druppels water op de échte Patty.

Spannend
Patty vindt het erg spannend dat haar leven wordt nagespeeld. "Van wie is er in Nederland nou een serie gemaakt terwijl ze nog leeft", zegt ze enorm trots tegen RTL Boulevard. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder.

PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. Bekijk de teaser hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's