Serie PATTY vanaf 18 februari te zien bij Videoland: bekijk de trailer

Serie PATTY vanaf 18 februari te zien bij Videoland: bekijk de trailer

Serie <em>PATTY</em> vanaf 18 februari te zien bij Videoland: bekijk de trailer Nog even geduld en dan kun je bij Videoland kijken naar de serie die helemaal in het teken staat van Patty Brard. Wat heeft de zangeres en presentatrice allemaal meegemaakt in haar leven? Je ziet het vanaf 18 februari in PATTY. Relaties en ruziesDe inmiddels 68-jarige Patty Brard heeft een turbulent leven en alles wordt in PATTY in beeld gebracht. Van haar relatie met Ron Brandsteder (Chris Peters) en René (Jim Bakkum) tot de spanningen binnen Luv' en de ruzie met haar dochter. De jonge Patty wordt gespeeld door Holly Mae Brood, de oudere versie wordt vertolkt door Eva van de Wijdeven. PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. In de video hierboven kun je de trailer van PATTY bekijken. Eerste beelden over PATTY de serie: deze actrices spelen Patty Brard Bekijk deze video » Serie over Patty Brard in de maak! Jim Bakkum speelt ex-man Bekijk deze video » Bekijk de eerste teaser van PATTY, vanaf 18 februari op Videoland Bekijk deze video »
Trailer :
Serie PATTY vanaf 18 februari te zien bij Videoland: bekijk de trailer

Nog even geduld en dan kun je bij Videoland kijken naar de serie die helemaal in het teken staat van Patty Brard. Wat heeft de zangeres en presentatrice allemaal meegemaakt in haar leven? Je ziet het vanaf 18 februari in PATTY.

Relaties en ruzies
De inmiddels 68-jarige Patty Brard heeft een turbulent leven en alles wordt in PATTY in beeld gebracht. Van haar relatie met Ron Brandsteder (Chris Peters) en René (Jim Bakkum) tot de spanningen binnen Luv' en de ruzie met haar dochter. De jonge Patty wordt gespeeld door Holly Mae Brood, de oudere versie wordt vertolkt door Eva van de Wijdeven.

PATTY is vanaf 18 februari te zien op Videoland. In de video hierboven kun je de trailer van PATTY bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's