Geen excuses van Anouk na grote ophef: "Vandaag gaan we verder" (video)

Geen excuses van Anouk na grote ophef: "Vandaag gaan we verder" (video)

Anouk heeft gereageerd na de ophef om haar bericht. Anouk deelde een foto van een bebloed wc-papiertje met de tekst: "Je pipi eraf hakken maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?" Shownieuws laat weten dat de zangeres nu reageert. Bekijk het Shownieuws-fragment met Anouks reactie hieronder.

Lees verder onder de video

<em>Geen excuses</em> van <em>Anouk</em> na grote ophef: &quot;Vandaag gaan we verder&quot; (video) Anouk heeft gereageerd na de ophef om haar bericht. Anouk deelde een foto van een bebloed wc-papiertje met de tekst: "Je pipi eraf hakken maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?" Shownieuws laat weten dat de zangeres nu reageert. Bekijk het Shownieuws-fragment met Anouks reactie hieronder. Lees verder onder de video BoosAnouk neemt haar harde woorden niet terug. Dat is duidelijk. William Rutten vindt dat normaal, het is gewoon haar mening. Patty Brard houdt van Anouk, maar het maakt haar wel boos: "Dit soort dingen moet je niet doen." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Bekend Nederland komt op voor transvrouwen na vreselijke uitspraak Anouk, zangeres reageert op kritiek Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boos
Anouk neemt haar harde woorden niet terug. Dat is duidelijk. William Rutten vindt dat normaal, het is gewoon haar mening. Patty Brard houdt van Anouk, maar het maakt haar wel boos: "Dit soort dingen moet je niet doen."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's