No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending

No way back gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag kun je bij SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van No Way Back. In een loodzware tocht door de wildernis draait het allemaal om de vraag: stoppen of doorgaan? Alle fragmenten uit deze uitzending No Way Back: Angelo krijgt speciale videoboodschap van thuis Bekijk deze video » Kamp 3De bekende ex-commando Ray Klaassens begeleidt de kandidaten op een tocht door de ruige wildernis van Noorwegen. In deze aflevering is te zien dat na dagenlang afzien het eindelijk zover is: kamp 3 wordt bereikt. Met veel vermoeide avonturiers staat de groep voor een lastige keuze: wie mag er achterblijven en wie gaan er door? Emotionele vraagDoorgaan met een lege maag is niet makkelijk; hopelijk kan de groep kracht putten uit de emotionele vraag die Ray Klaassens bij ze voorlegt. Ondertussen komt de finish voor de kampbewoners ook steeds dichterbij. En voor sommigen is het niet alleen de vraag of ze het volhouden, maar vooral hoe lang ze het nog met elkaar uithouden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zondag kun je bij SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van No Way Back. In een loodzware tocht door de wildernis draait het allemaal om de vraag: stoppen of doorgaan?

Kamp 3
De bekende ex-commando Ray Klaassens begeleidt de kandidaten op een tocht door de ruige wildernis van Noorwegen. In deze aflevering is te zien dat na dagenlang afzien het eindelijk zover is: kamp 3 wordt bereikt. Met veel vermoeide avonturiers staat de groep voor een lastige keuze: wie mag er achterblijven en wie gaan er door?

Emotionele vraag
Doorgaan met een lege maag is niet makkelijk; hopelijk kan de groep kracht putten uit de emotionele vraag die Ray Klaassens bij ze voorlegt. Ondertussen komt de finish voor de kampbewoners ook steeds dichterbij. En voor sommigen is het niet alleen de vraag of ze het volhouden, maar vooral hoe lang ze het nog met elkaar uithouden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van No Way Back

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV