No Way Back: Angelo krijgt speciale videoboodschap van thuis

No Way Back: Angelo krijgt speciale videoboodschap van thuis

In No Way Back geeft Ray de kandidaten een belangrijke vraag mee: "Wat heb jij nou eigenlijk over jezelf geleerd?" en hiermee stuurt hij ze op pad. Aan het eind van de tocht komen ze bij Jan aan die hen vraagt wat het antwoord op de vraag is. Voor Angelo heeft Jan een speciale videoboodschap van thuis.

Bekijk de beelden van No Way Back hieronder.

<em>No Way Back</em>: Angelo krijgt speciale videoboodschap van thuis In No Way Back geeft Ray de kandidaten een belangrijke vraag mee: "Wat heb jij nou eigenlijk over jezelf geleerd?" en hiermee stuurt hij ze op pad. Aan het eind van de tocht komen ze bij Jan aan die hen vraagt wat het antwoord op de vraag is. Voor Angelo heeft Jan een speciale videoboodschap van thuis. Bekijk de beelden van No Way Back hieronder. No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Deelnemers No Way Back moeten ijskoude nacht in bootje doorbrengen Bekijk deze video » No Way Back gemist? Heftige indianenbrug niet voor iedereen weggelegd Bekijk deze video » Heftige keuze voor No Way Back-kandidaten: 'Natte kleren of geen eten' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's