Samenvatting San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs (Super Bowl LVIII 22024)

Samenvatting San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs (Super Bowl LVIII 22024)

De Kansas City Chiefs hebben zondagnacht de NFL finale, beter bekend als de Super Bowl, gewonnen. Ze wonnen in een zeer spannende finale, die zelfs een verlenging nodig had, met 25-22 van de San Francisco 49ers.

Woede
Voor halftime, dat uiteraard werd opgefleurd door de show van Usher, stonden de 49ers nog op een ruime voorsprong (10-3) en waren ze ook veruit de betere. Bij Travis Kelce, één van de sterspelers van de Chiefs, leidde dat zelfs tot een fikse woedeuitbarsting jegens coach Andy Reid.

Verlengen
Gesteund door het publiek - en in het geval van Kelce ook zijn vriendin Taylor Swift op de tribune - vochten de Chiefs zich terug in de wedstrijd en stond het vlak voor tijd zelfs 19-19. Voor de tweede keer in de Super Bowl geschiedenis werd er verlengt: uiteindelijk trokken de Chiefs daarin aan het langste eind.

Bekijk de samenvatting van de Super Bowl LVIII hieronder.

Samenvatting <em>San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs</em> (Super Bowl LVIII 22024) De Kansas City Chiefs hebben zondagnacht de NFL finale, beter bekend als de Super Bowl, gewonnen. Ze wonnen in een zeer spannende finale, die zelfs een verlenging nodig had, met 25-22 van de San Francisco 49ers. WoedeVoor halftime, dat uiteraard werd opgefleurd door de show van Usher, stonden de 49ers nog op een ruime voorsprong (10-3) en waren ze ook veruit de betere. Bij Travis Kelce, één van de sterspelers van de Chiefs, leidde dat zelfs tot een fikse woedeuitbarsting jegens coach Andy Reid. Zien: Travis Kelce woedend op eigen coach na wissel in Super Bowl Bekijk deze video » VerlengenGesteund door het publiek - en in het geval van Kelce ook zijn vriendin Taylor Swift op de tribune - vochten de Chiefs zich terug in de wedstrijd en stond het vlak voor tijd zelfs 19-19. Voor de tweede keer in de Super Bowl geschiedenis werd er verlengt: uiteindelijk trokken de Chiefs daarin aan het langste eind. Bijzonder: NFL zet hoogtepunten van Taylor Swift tijdens Super Bowl LVIII op een rij Bekijk deze video » Bekijk de samenvatting van de Super Bowl LVIII hieronder. Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video) Bekijk deze video »
Samenvatting :
Samenvatting San Francisco 49ers – Kansas City Chiefs (Super Bowl LVIII 22024)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV