Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video)

Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video)

De NFL heeft de volledige Super Bowl halftime show van Usher online gezet. In de spectaculaire show, die ruim 13 minuten bestreek, waren verschillende muzikale gasten te bewonderen. Bekijk de show hieronder.

Bekijk de volledige <em>halftime show</em> van <em>Usher</em> tijdens <em>Super Bowl LVIII</em> (video) De NFL heeft de volledige Super Bowl halftime show van Usher online gezet. In de spectaculaire show, die ruim 13 minuten bestreek, waren verschillende muzikale gasten te bewonderen. Bekijk de show hieronder. Alicia Keys en LudacrisUsher nam voor de halftime show verschillende muzikale gasten mee: Alicia Keys betrad het podium achter een felrode piano voor de liedjes 'If I Ain't Got You' en 'My Boo', het jonge talent H.E.R. speelde een stuk gitaar en om Usher te ondersteunen bij het ter hore brengen van 'Yeah', één van zijn grootste hits, kreeg hij hulp van Will.I.Am, Ludacris en Lil Jon. De wedstrijd zelf eindigde na een verlenging in 25-22 voor de Kansas City Chiefs van de vrolijke coach Andy Reid. Bekijk de samenvatting ook op Gids.tv. Bekijk de volledige halftime show van de Super Bowl LVIII hierboven. Bekijk ook Super Bowl LVIII: Taylor Swift brengt volgens deze reclame vaders en dochters dichter bij elkaar? Bekijk deze video » Topdrukte door Super Bowl 2024: "It takes one hour to drive exactly one mile" Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video)

Alicia Keys en Ludacris
Usher nam voor de halftime show verschillende muzikale gasten mee: Alicia Keys betrad het podium achter een felrode piano voor de liedjes 'If I Ain't Got You' en 'My Boo', het jonge talent H.E.R. speelde een stuk gitaar en om Usher te ondersteunen bij het ter hore brengen van 'Yeah', één van zijn grootste hits, kreeg hij hulp van Will.I.Am, Ludacris en Lil Jon.

De wedstrijd zelf eindigde na een verlenging in 25-22 voor de Kansas City Chiefs van de vrolijke coach Andy Reid. Bekijk de samenvatting ook op Gids.tv.

Bekijk de volledige halftime show van de Super Bowl LVIII hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV