Keuringsdienst van Waarde: prijsverschillen in honing zijn enorm, waarom?

Keuringsdienst van Waarde: prijsverschillen in honing zijn enorm, waarom?

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: prijsverschillen in <em>honing</em> zijn enorm, waarom? Vanavond zien we een aflevering van Keuringsdienst van Waarde over honing. Van de bloemetjes en de bijtjes komen ze: potjes honing. Gewoon te koop bij elke kruidenier. Maar de Keuringsdienst vindt het merkwaardig: dat de ene honing €4,5 de kilo kost en de ander dik twintig. PrijzigHoe kan het dat het ene product zo duur is terwijl de andere een paar euro kost? Bijen zijn toch bijen en bloemen toch bloemen? Ze stoppen er toch niets bij? Bekijk een fragment van de aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Tandarts raadt mondwater af in Keuringsdienst van Waarde: "Ik ben geschrokken" (video) Bekijk deze video » Keuringdienst van Waarde: Kun je niet bakken in maagdelijke olijfolie? (video) Bekijk deze video »
Monday 12 February om 11:16

Vanavond zien we een aflevering van Keuringsdienst van Waarde over honing. Van de bloemetjes en de bijtjes komen ze: potjes honing. Gewoon te koop bij elke kruidenier. Maar de Keuringsdienst vindt het merkwaardig: dat de ene honing €4,5 de kilo kost en de ander dik twintig.

Prijzig
Hoe kan het dat het ene product zo duur is terwijl de andere een paar euro kost? Bijen zijn toch bijen en bloemen toch bloemen? Ze stoppen er toch niets bij? Bekijk een fragment van de aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's