Tandarts raadt mondwater af in Keuringsdienst van Waarde: "Ik ben geschrokken" (video)

Tandarts raadt mondwater af in Keuringsdienst van Waarde: "Ik ben geschrokken" (video)

<em>Tandarts</em> raadt mondwater af in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: &quot;Ik ben geschrokken&quot; (video) Gisteren zagen we een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde. Mondwater stond centraal. Het zou de mond ontsmetten en zorgen voor een goddelijke adem. Maar doet het niet meer kwaad dan goed? Keuringdienst zocht het uit. Bekijk een fragment van de aflevering hieronder. Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: alles over de nieuwe frisdrank Kombucha (video) Bekijk deze video » Maandag in Keuringsdienst van waarde: Wat zit er eigenlijk in mondwater? Bekijk deze video »
Dinsdag 30 januari om 11:47

Gisteren zagen we een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde. Mondwater stond centraal. Het zou de mond ontsmetten en zorgen voor een goddelijke adem. Maar doet het niet meer kwaad dan goed? Keuringdienst zocht het uit. Bekijk een fragment van de aflevering hieronder.

Keuringsdienst van waarde is elke maandag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's