Frans Bauer over De Bauers 20 jaar later: 'Schoondochters in huis, dat is voor mij ook nieuw'

Frans Bauer over De Bauers 20 jaar later: 'Schoondochters in huis, dat is voor mij ook nieuw'

Binnenkort is Frans Bauer, samen met zijn familie, te zien in de reallifesoap De Bauers 20 jaar later. Wat kunnen we verwachten? 'De kinderen zijn groot, hebben een eigen agenda. Schoondochters ook en dat is voor mij ook heel erg nieuw.. schoondochters in huis', vertelt Frans.

'Ze hebben de sleutel'
We gaan werkelijk alles zien: 'We hebben besloten dat alles wat er langskomt gefilmd wordt. Ze hebben de sleutel, poortkastje en 's ochtends hebben we weleens dat de cameraploeg er al is.' Dat belooft wat!

Het hele gesprek met Frans over De Bauers zie je hieronder

Frans Bauer over <em>De Bauers 20 jaar later</em>: 'Schoondochters in huis, dat is voor mij ook nieuw' Binnenkort is Frans Bauer, samen met zijn familie, te zien in de reallifesoap De Bauers 20 jaar later. Wat kunnen we verwachten? 'De kinderen zijn groot, hebben een eigen agenda. Schoondochters ook en dat is voor mij ook heel erg nieuw.. schoondochters in huis', vertelt Frans. 'Ze hebben de sleutel'We gaan werkelijk alles zien: 'We hebben besloten dat alles wat er langskomt gefilmd wordt. Ze hebben de sleutel, poortkastje en 's ochtends hebben we weleens dat de cameraploeg er al is.' Dat belooft wat! Het hele gesprek met Frans over De Bauers zie je hieronder Bekijk ook Shownieuws: keert Frans Bauer terug naar Ahoy? Bekijk deze video » Tegenslag voor Frans Bauer: "Jongens toch, wat een ellende" Bekijk deze video » Hond André Hazes zorgt voor ravage: 'Wat een stoute baby!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV