Shownieuws: keert Frans Bauer terug naar Ahoy?

Shownieuws: keert Frans Bauer terug naar Ahoy?

Woensdag 7 februari om 10:14

Frans Bauer stond in het verleden meerdere malen in Ahoy en zijn fans zouden de sympathieke volkszanger daar natuurlijk dolgraag nog eens zien optreden en 'Heb je even voor mij?' horen zingen. Gaat dat gebeuren? 'Ik ben er nu absoluut niet mee bezig maar toen ik er laatst voor stond ging het wel kriebelen.'

'Ik denk er weleens aan'
De Ahoy-deur is in ieder geval duidelijk niet helemaal dicht: 'Ik denk er weleens aan om daar weer terug te gaan maar dat is niet zomaar even gedaan', aldus Frans.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: keert Frans Bauer terug naar <em>Ahoy</em>? Frans Bauer stond in het verleden meerdere malen in Ahoy en zijn fans zouden de sympathieke volkszanger daar natuurlijk dolgraag nog eens zien optreden en 'Heb je even voor mij?' horen zingen. Gaat dat gebeuren? 'Ik ben er nu absoluut niet mee bezig maar toen ik er laatst voor stond ging het wel kriebelen.' 'Ik denk er weleens aan'De Ahoy-deur is in ieder geval duidelijk niet helemaal dicht: 'Ik denk er weleens aan om daar weer terug te gaan maar dat is niet zomaar even gedaan', aldus Frans. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Knap: zoveel kilo is Frans Bauer al afgevallen, van 120 kilo naar... Bekijk deze video » CLASH tussen Johan Derksen en Merel Ek in Vandaag Inside: 'Gênant, is dat een vak?' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's