Zien: Over Mijn Lijk-Roy en Annick vieren carnaval

Zien: Over Mijn Lijk-Roy en Annick vieren carnaval

Zien: <em>Over Mijn Lijk</em>-Roy en Annick vieren carnaval Het leven van Roy en Annick brengt veel tegenslagen met zich mee. Ondanks dat zijn Roy en Annick er toch in geslaagd om samen gezellig carnaval te vieren. Bekijk de carnavalsbeelden in de Shownieuws-video hierboven. SpierpijnAnnick deelde foto's en video's van carnaval: "Wat een dag gisteren! 40.000 stappen gezet en wat spierpijn in de armen en benen rijker. Maar dat is alles dik vet waard. Wat een grandioze dag met zoveel gezelligheid en we zijn ook nog eens 4e geworden." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook BN'ers vieren carnaval, bekijk de beelden Bekijk deze video » Dit is het nieuwe huis van Patty Brard: "Wordt wel wat toch?" Bekijk deze video »
TV :
Maandag 12 februari om 15:59

Het leven van Roy en Annick brengt veel tegenslagen met zich mee. Ondanks dat zijn Roy en Annick er toch in geslaagd om samen gezellig carnaval te vieren. Bekijk de carnavalsbeelden in de Shownieuws-video hierboven.

Spierpijn
Annick deelde foto's en video's van carnaval: "Wat een dag gisteren! 40.000 stappen gezet en wat spierpijn in de armen en benen rijker. Maar dat is alles dik vet waard. Wat een grandioze dag met zoveel gezelligheid en we zijn ook nog eens 4e geworden."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's