Emotionele Nouchka over exit Big Brother: ‘Dan stort je gewoon in’

Emotionele Nouchka over exit Big Brother: ‘Dan stort je gewoon in’

Emotionele Nouchka over exit <em>Big Brother</em>: ‘Dan stort je gewoon in’ Nouchka heeft het huis van Big Brother moeten verlaten. Ze verbleef er een week, en ze heeft bijna niet aan thuis gedacht. Ze heeft zich met van alles en nog wat beziggehouden en haar vizier gericht op het spel om thuis niet te hoeven missen. Dat lukte goed, tot ze door de draaideur ging en haar dochter zag. “Dan stort je gewoon in”, aldus een emotionele Nouchka. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Big Brother: Lenie laat iedereen graag horen dat hij zanger is, 'mooi hè?' Bekijk deze video » Spoiler! Big Brother kandidaat vertrekt vrijwillig uit het huis Bekijk deze video » Big Brother: Basiri is helemaal van slag door een aardappel Bekijk deze video »

Nouchka heeft het huis van Big Brother moeten verlaten. Ze verbleef er een week, en ze heeft bijna niet aan thuis gedacht. Ze heeft zich met van alles en nog wat beziggehouden en haar vizier gericht op het spel om thuis niet te hoeven missen. Dat lukte goed, tot ze door de draaideur ging en haar dochter zag. “Dan stort je gewoon in”, aldus een emotionele Nouchka.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV