Big Brother: Basiri is helemaal van slag door een aardappel

Big Brother: Basiri is helemaal van slag door een aardappel

<em>Big Brother</em>: Basiri is helemaal van slag door een aardappel In Big Brother weet Basiri niet wat hij aantreft in The Wall, voor een coin kunnen ze namelijk een aardappel kopen. Basiri is helemaal van slag en weet niet waar hij het zoeken moet. Wat moet je in vredesnaam met een aardappel?! Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Big Brother: Lenie laat iedereen graag horen dat hij zanger is, 'mooi hè?' Bekijk deze video » Spoiler! Big Brother kandidaat vertrekt vrijwillig uit het huis Bekijk deze video » Bekijk beelden Basiri uit Big Brother: spierbundel was 40 kilo zwaarder Bekijk deze video »
Donderdag 25 januari om 12:30

In Big Brother weet Basiri niet wat hij aantreft in The Wall, voor een coin kunnen ze namelijk een aardappel kopen. Basiri is helemaal van slag en weet niet waar hij het zoeken moet. Wat moet je in vredesnaam met een aardappel?!

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's