HMMIK: geel rokershuis omgetoveerd in mooie woning, bekijk hier het resultaat!

HMMIK: geel rokershuis omgetoveerd in mooie woning, bekijk hier het resultaat!

In Help, Mijn Man is Klusser heeft John Williams en zijn team weer een wonder verricht. Na 15 jaar in de woonkamer te hebben geslapen kunnen Huub en Beate eindelijk weer tot rust komen in hun eigen slaapkamer. De woning moest van ver komen want de muren waren helemaal geel geworden van het vele roken van het stel. Toch heeft het klusteam er een paleisje van kunnen maken.

Bekijk het resultaat hieronder.

HMMIK: geel rokershuis omgetoveerd in mooie woning, bekijk hier het resultaat! In Help, Mijn Man is Klusser heeft John Williams en zijn team weer een wonder verricht. Na 15 jaar in de woonkamer te hebben geslapen kunnen Huub en Beate eindelijk weer tot rust komen in hun eigen slaapkamer. De woning moest van ver komen want de muren waren helemaal geel geworden van het vele roken van het stel. Toch heeft het klusteam er een paleisje van kunnen maken. Bekijk het resultaat hieronder. Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in HMMIK: John Williams stuit op orginele wc deur?! Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser!: zal de wc een deur hebben bij de terugkeer van John Williams? Bekijk deze video » Bianca in Help, Mijn Man is Klusser!: "Pak me nou eens beet en sleep me naar boven" Bekijk deze video » Nederland ergert zich aan Bianca's neptranen: "Fake gejank" (Help, Mijn Man is Klusser!) Bekijk deze video » HMMIK: John Williams geïrriteerd over niet afgemaakte woning, "hoeft geen masterpiece te zijn" Bekijk deze video » Ann in Help, Mijn Man Is Klusser! over zoon: "Jean-Paul is altijd een beetje moeilijk kind geweest" Bekijk deze video »
TV :
HMMIK: geel rokershuis omgetoveerd in mooie woning, bekijk hier het resultaat!

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV