Bianca in Help, Mijn Man is Klusser!: "Pak me nou eens beet en sleep me naar boven"

Bianca in Help, Mijn Man is Klusser!: "Pak me nou eens beet en sleep me naar boven"

Dinsdag 30 januari om 10:44

In Help, Mijn Man is Klusser! schrikt John Williams behoorlijk van Petrovs uitspraken over zijn relatie met Bianca. De twee zijn uit elkaar gegroeid op allerlei vlakken en hij besluit Bianca erbij te halen.

Pak me nou 'ns beet
Gaandeweg het emotionele onderhoud tussen de drie heeft William even niet door wat Bianca bedoelt met dat er iets dieper gaande is. Hij vraagt om verheldering. Nou, die kan hij krijgen. "Ik heb alles al geprobeerd, pak me nou eens beet en sleep me naar boven", aldus een gefrustreerde Bianca.

Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder

Bianca in <em>Help, Mijn Man is Klusser!</em>: &quot;Pak me nou eens beet en sleep me naar boven&quot; In Help, Mijn Man is Klusser! schrikt John Williams behoorlijk van Petrovs uitspraken over zijn relatie met Bianca. De twee zijn uit elkaar gegroeid op allerlei vlakken en hij besluit Bianca erbij te halen. Pak me nou 'ns beetGaandeweg het emotionele onderhoud tussen de drie heeft William even niet door wat Bianca bedoelt met dat er iets dieper gaande is. Hij vraagt om verheldering. Nou, die kan hij krijgen. "Ik heb alles al geprobeerd, pak me nou eens beet en sleep me naar boven", aldus een gefrustreerde Bianca. Bekijk het fragment van Help, Mijn Man is Klusser! hieronder Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Help, Mijn Man is Klusser!: hoe ziet het 'Schimmelhuis' er nu uit? Bekijk deze video » Vanavond in HMMIK: John Williams stuit op orginele wc deur?! Bekijk deze video » Help, Mijn Man is Klusser!: zal de wc een deur hebben bij de terugkeer van John Williams? Bekijk deze video »
TV :
Bianca in Help, Mijn Man is Klusser!: "Pak me nou eens beet en sleep me naar boven"

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's