Stoere Katja Schuurman springt ijskoude water in: 'Echt lekker' (video)

Stoere Katja Schuurman springt ijskoude water in: 'Echt lekker' (video)

Dinsdag 13 februari om 10:59

Katja Schuurman staat erom bekend regelmatig het ijskoude water in te duiken voor wat dappere zwemactiviteiten. De afgelopen maanden was er echter een beetje de klad in gekomen: 'Toen het zo hard begon te waaien, sloeg ik een dagje over. Dat werden een paar daagjes. Inmiddels heb ik al twee maanden geen ochtendduik meer genomen in het IJsselmeerwater', schreef ze begin deze week op Instagram.

'Echt lekker'
Daar baalde ze van en dus was het tijd voor een nieuwe plons. En na wat diepe ademhalingen is het tijd voor bikkel Katja om de kou tegemoet te treden. Vervolgens zien we haar al snel wat baantjes trekken. Respect hoor! Hoe voelt dat? 'Echt lekker.'

Beelden van de zwemmende Katja zie je hieronder

Stoere <em>Katja Schuurman</em> springt ijskoude water in: 'Echt lekker' (video) Katja Schuurman staat erom bekend regelmatig het ijskoude water in te duiken voor wat dappere zwemactiviteiten. De afgelopen maanden was er echter een beetje de klad in gekomen: 'Toen het zo hard begon te waaien, sloeg ik een dagje over. Dat werden een paar daagjes. Inmiddels heb ik al twee maanden geen ochtendduik meer genomen in het IJsselmeerwater', schreef ze begin deze week op Instagram. 'Echt lekker'Daar baalde ze van en dus was het tijd voor een nieuwe plons. En na wat diepe ademhalingen is het tijd voor bikkel Katja om de kou tegemoet te treden. Vervolgens zien we haar al snel wat baantjes trekken. Respect hoor! Hoe voelt dat? 'Echt lekker.' Beelden van de zwemmende Katja zie je hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) Bekijk ook Suzanne twijfelt in Married at First Sight: 'Maar wil niet meteen deur dichtgooien' Bekijk deze video » Kruipt Erica naast Martien op Valentijnsdag? 'Moet er niet aan denken, laat mij met rust' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Stoere Katja Schuurman springt ijskoude water in: 'Echt lekker' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's