HvNL: Caroline van der Plas houdt blouse gewoon binnenstebuiten, achterstevoren aan

HvNL: Caroline van der Plas houdt blouse gewoon binnenstebuiten, achterstevoren aan

<em>HvNL</em>: <em>Caroline van der Plas</em> houdt blouse gewoon binnenstebuiten, achterstevoren aan In Hart van Nederland geeft Caroline van der Plas aan nergens op in te willen gaan. Wel geeft ze antwoord op de vraag of ze gezien heeft dat ze haar blouse binnenstebuiten, achterstevoren aan heeft. "Ja, I know, Henk zei het al vanmorgen..." Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omtzigt: 'Ik ben topfit' (video) Bekijk deze video » Informateur Plasterk levert eindverslag in: ‘Ook raakvlakken PVV, VVD, NSC en BBB’ Bekijk deze video » Brand 's-Heerenberg (Gelderland): persoon overleden (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Dinsdag 13 februari om 15:23

In Hart van Nederland geeft Caroline van der Plas aan nergens op in te willen gaan. Wel geeft ze antwoord op de vraag of ze gezien heeft dat ze haar blouse binnenstebuiten, achterstevoren aan heeft. "Ja, I know, Henk zei het al vanmorgen..."

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's