Hilarish: cast van Barbie helpt Jimmy Kimmel naar de Oscars!

Hilarish: cast van Barbie helpt Jimmy Kimmel naar de Oscars!

Oscar-nominaties zijn bekendgemaakt: o.a Oppenheimer en Killers of the Flower Moon

Op 10 maart (Amerikaanse tijd) is het weer zover, de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen ter wereld, de Oscars. De Amerikaanse presentator, Jimmy Kimmel, heeft weer de eer om het prijzengala te presenteren. Hij moet er nog wel zien te komen en daar helpt de cast van Barbie graag bij, met onderweg een paar levenslessen.

Barbie
Rond de Oscars hangt alweer veel commotie, de makers van de Barbie film, Greta Gerwig en Margot Robbie zijn namelijk niet genomineerd. Acteur Ryan Gosling, die ken speelde in de blockbuster, is wel genomineerd. Een beetje ongemakkelijk, gezien het thema van de film.

Jimmy Kimmel is nog wel even onderweg want de Oscars worden pas in de nacht van 11 maart uitgereikt (Nederlandse tijd). Bekijk hieronder de video met de cast van Barbie.

Hilarish: cast van <em>Barbie</em> helpt <em>Jimmy Kimmel</em> naar de Oscars! Oscar-nominaties zijn bekendgemaakt: o.a Oppenheimer en Killers of the Flower Moon Op 10 maart (Amerikaanse tijd) is het weer zover, de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen ter wereld, de Oscars. De Amerikaanse presentator, Jimmy Kimmel, heeft weer de eer om het prijzengala te presenteren. Hij moet er nog wel zien te komen en daar helpt de cast van Barbie graag bij, met onderweg een paar levenslessen. BarbieRond de Oscars hangt alweer veel commotie, de makers van de Barbie film, Greta Gerwig en Margot Robbie zijn namelijk niet genomineerd. Acteur Ryan Gosling, die ken speelde in de blockbuster, is wel genomineerd. Een beetje ongemakkelijk, gezien het thema van de film. Jimmy Kimmel is nog wel even onderweg want de Oscars worden pas in de nacht van 11 maart uitgereikt (Nederlandse tijd). Bekijk hieronder de video met de cast van Barbie. Bekijk ook Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Komiek Pete Davidson scoort hit met remake van De Barbie Movie lied, 'I'm Just Pete' Bekijk deze video » Hi Barbie! Iconische Barbie film vanaf 15 december te streamen op HBO MAX Bekijk deze video » Ryan Gosling brengt de Kenergy deze feestdagen met kerstuitvoering 'I'm Just Ken' Bekijk deze video » Golden Globes: openingsmonoloog Jo Koy valt slecht wegens seksistische grappen over Barbie en Taylor Swift Bekijk deze video » Ryan Gosling speelt stuntman in The Fall Guy, bekijk hier de trailer! Bekijk deze video » #Wickana: Wordt Wicked VS. Moana 2 de nieuwe 'Barbenheimer'? Bekijk de leukste creaties hier! Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarish: cast van Barbie helpt Jimmy Kimmel naar de Oscars!

Actuele video's

Meer actuele video's