Hi Barbie! Iconische Barbie film vanaf 15 december te streamen op HBO MAX

Hi Barbie! Iconische Barbie film vanaf 15 december te streamen op HBO MAX

Voel je de Kenergie? De Barbie film is na een lange wacht eindelijk te streamen. De vernieuwende film komt op 15 december naar de streamingdienst HBO MAX.

Plot
In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt of als je een Ken bent. Stereotype Barbie beleeft elke keer opnieuw de perfecte dag, totdat er op een morgen imperfecties bij haar op lijken te treden. Vastbesloten om haar plek in de wereld te vinden, begint ze een avontuurlijke reis door de echte wereld.

Bekijk de trailer hieronder.

Hi Barbie! Iconische <em>Barbie</em> film vanaf 15 december te streamen op <em>HBO MAX</em> Voel je de Kenergie? De Barbie film is na een lange wacht eindelijk te streamen. De vernieuwende film komt op 15 december naar de streamingdienst HBO MAX. PlotIn Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt of als je een Ken bent. Stereotype Barbie beleeft elke keer opnieuw de perfecte dag, totdat er op een morgen imperfecties bij haar op lijken te treden. Vastbesloten om haar plek in de wereld te vinden, begint ze een avontuurlijke reis door de echte wereld. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook “It’s Barbie’s dreamhouse, not Ken’s dreamhouse”: de Barbie Dreamhouse door de jaren heen Bekijk deze video » Zien: de Barbie soundtrack kleurt fel roze van positiviteit, Billie Eilish maakt indruk met emotioneel nummer (video) Bekijk deze video » Zien: Billie Eilish is terug, zingt voor het eerst "What Was I Made For?" live op Lollapalooza Bekijk deze video » De wereld is OBSSESSED met Barbie, regisseur Greta Gerwig schrijft geschiedenis (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur: bioscoopfilm Barbie heeft al meer dan miljard dollar opgebracht Bekijk deze video » Billie Eilish op Lowlands: What Was I Made For? (video) Bekijk deze video » Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Een roze hit! Barbie is meest succesvolle film van het jaar Bekijk deze video » Komiek Pete Davidson scoort hit met remake van De Barbie Movie lied, 'I'm Just Pete' Bekijk deze video »
Entertainment :
Hi Barbie! Iconische Barbie film vanaf 15 december te streamen op HBO MAX

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV