Zien: GTST-acteurs duiken in moordzaak op in Flikken Maastricht (video)

Zien: GTST-acteurs duiken in moordzaak op in Flikken Maastricht (video)

Woensdag 14 februari om 17:30

Lees ook onze review van Flikken Maastricht S18E01.

Zien: <em>GTST</em>-acteurs duiken in moordzaak op in <em>Flikken Maastricht</em> (video) Lees ook onze review van Flikken Maastricht S18E01. In een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht duiken de acteurs Bertrie Wierenga en Johnny Adriaan Kraaijkamp op. De GTST-acteurs spelen een belangrijke rol in een megaspannende moordzaak! Het achttiende seizoen van Flikken Maastricht is nu te zien op NPO 1, te streamen op NPO Start en vooruit te kijken op NPO Plus. Zien: gloednieuwe trailer Flikken Maastricht seizoen 18 bomvol actie (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Flikken Maastricht start vanavond: bekijk terugblik op schietpartij Maurice Bekijk deze video » Victor Reinier helemaal klaar met montageservice IKEA: 'Duur, slecht én onbeschoft' Bekijk deze video »
TV :
Zien: GTST-acteurs duiken in moordzaak op in Flikken Maastricht (video)

In een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht duiken de acteurs Bertrie Wierenga en Johnny Adriaan Kraaijkamp op. De GTST-acteurs spelen een belangrijke rol in een megaspannende moordzaak!

Het achttiende seizoen van Flikken Maastricht is nu te zien op NPO 1, te streamen op NPO Start en vooruit te kijken op NPO Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's