Claudia en Paul uit Boer Zoekt Vrouw nog steeds helemaal gelukkig (video)

Claudia en Paul uit Boer Zoekt Vrouw nog steeds helemaal gelukkig (video)

Claudia en Paul uit <em>Boer Zoekt Vrouw</em> nog steeds helemaal gelukkig (video) Claudia en Paul, uit het afgelopen seizoen Boer Zoekt Vrouw, zijn nog steeds helemaal gelukkig met elkaar. Paul schreef vorig jaar een brief aan de Franse boerin en met succes, want om de week zakt hij af naar zijn Claudia die in Frankrijk woont. Het stel woont nog niet samen en dat gaat voorlopig ook nog niet gebeuren. RTL Boulevard sprak het stel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt vrouw: Claudia is dol op haar ‘Paultje’, ‘het klopt gewoon allemaal’ Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Claudia en Paul komen aan bij de reünie (video) Bekijk deze video » Schokkende breuk Boer zoekt vrouw-koppel: Haico en Ellen zijn uit elkaar Bekijk deze video »
TV :
Claudia en Paul uit Boer Zoekt Vrouw nog steeds helemaal gelukkig (video)
Wednesday 14 February om 21:09

Claudia en Paul, uit het afgelopen seizoen Boer Zoekt Vrouw, zijn nog steeds helemaal gelukkig met elkaar. Paul schreef vorig jaar een brief aan de Franse boerin en met succes, want om de week zakt hij af naar zijn Claudia die in Frankrijk woont. Het stel woont nog niet samen en dat gaat voorlopig ook nog niet gebeuren. RTL Boulevard sprak het stel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's